Home.
Ons Bedrijf.
Herstelling.
Onderhoud.
Meet -en regeltechniek.
Contact.
GSM:0493/680.349 - FAX:03/296.82.97
CENTRALE VERWARMING

Als zelfwerkend patroon met meer dan 20 jaar ervaring willen wij u steeds de beste service bieden en u steeds het juiste advies geven over uw installatie, zowel als deze werkt op stookolie, aard – of vloeibaar gas.

 

We beschikken over alle erkenningen en getuigschriften die door de vlaamse regering opgelegd zijn.

 

Wij hebben de meeste moderne meetapparatuur ter uwer beschikking welke jaarlijks gecontroleerd en geijkt wordt door de bevoegde instanties.

 

Door het uitvoeren van deze metingen weet men perfect hoe rendabel  en vervuilend de uitstoot van uw installatie is.

 

Indien uw installatie ouder is als 15 jaar maken wij u een verplichte stookplaats – audit waardoor u over alle informatie beschikt om uw installatie energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken.

 

Voor het verbeteren van uw installatie zijn wij steeds bereidt om u gratis en vrijblijvend een prijsofferte te overhandigen, wanneer u akkoord gaat met de door ons voorgestelde aanpassingswerken is deze verplichte audit of energieberekening geheel gratis.

 

De gegevens van uw installatie worden zorgvuldig bijgehouden in onze database zodat alle informatie steeds beschikbaar is.

 

U word automatisch en vrijblijvend op de hoogte gebracht wanneer uw installatie aan onderhoud toe is zodat u steeds de nodige wettelijke attesten kan voorleggen.

 

Onze bedoeling is dat de door ons uitgevoerde werken u een voordeligere energie factuur oplevert en dat u zo een stuk van uw investering kan terugverdienen.

 

Ook willen wij werken naar een bedrijfszekere installatie, wanneer er echt iets fout zou gaan willen wij dan ook zo snel mogelijk ter uwe beschikking staan om u zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen.

Ons Bedrijf